top of page

Piccole attenzioni
di benvenuto

Pettoline sale e rosmarino

Bacetti al carbone vegetale, mousse di crudo alle vinacce, scarola e oliva taggiasca

Appetizers

Welcome bib and flute of prosecco

Semi-cooked veal, black olive powder, sweet and sour onion and lemongrass

First

Pici garlic, oil and wild fennel with horse carpaccio

"Vialone Nano" risotto, asparagus, sour butter and Umbrian black truffle

Second

Medallion of "Corticella" scottona with potatoes with black garlic from Voghiera DOP and meat juice

Dessert

French Babà with Moscato di Trani with creme anglaise siphon

Cost per person
€50 (drinks not included)

Menu bambini

Antipasti

Pettoline sale e rosmarino

Tagliere di crudo con bocconcini o formaggi

Primo

Orecchiette al pomodoro

Secondo

Grigliata di salsiccia o hamburger e purè di patate

Dessert

Colomba artigianale alle mandorle con zabaione e salsa all'albicocca

Costo a bambino
25 bevande incluse
Si prega di indicare le preferenze in fase di prenotazione

bottom of page